Відгуки

На цій сторінці ви можете залишити свій відгук та ознайомитися із враженнями, які отримали наші гості під час відпочинку на Хуторі

  • Ганна Гедз

    Щойно повернулися з відпочинку. Вражень багато і тільки приємні!

    Чудове тихе місце, надзвичайні краєвиди! Дуже привітний і вихований персонал. Все чітко продумано для гарного відпочинку - ідеальна чистота, посуд в будиночку, обігрівач, який нам знадобився)) Трав"яний збір в гарній посудині! І все для того, щоб заварити чай.

    Враження -- тебе чекали! Це надзвичайно приємно, особливо на відпочинку! Гарний ресторан з терасою. Дуже смачна кухня, чудовий персонал. Дякуємо за гарний відпочинок! До вас хочеться повернутись!

  • Богдан Федоришин

    Відпочивали із сім’єю в кінці вересня 2020. В пам’яті тільки приємні емоції !!!

    Хто шукає справжній ТИХИЙ сімейний відпочинок-вам сюди, не пожалкуєте. 

    Для проживання обрали Шале Люкс 1, хоча для 4-ох осіб можна будо і менший котедж вибрати, але ми не пожалкували (до речі, в ньому є особиста сауна). 

    Надзвичайно смачна кухня, дуже привітний персонал. Чистота повсюди. Діти щодня відвідували міні ферму та міні зоопарк. Не вистачило квадроциклів та рибалки, але все інше перекрило ці дрібниці. До речі, подарунків для рідних накупили, не виходячи за територію, дуже зручно. 

    Відгук написаний чесно, від душі. Дякуємо Вам за прийом))))

    Як зараз актуально висловлюватись: ... те місце, куди хочеться повернутись...

  • Евгений Теплюк

    Отдыхали компанией с 18.09 по 21.09 Жили в двух прекрасных домиках 1 и 6 все удобства, комфорт вам обеспечено в этом отеле.

    А теперь хочется поблагодарить водителя Ваню который нас встретил на трансфере и отвёз на поезд спасибо за хорошее настроение в дороге! Ребятам которые сидят на ресепшн спасибо вам за улыбку приветливость и Девочкам на кухне(повара,официанты) вы реально молодчики все очень вкусно, сытно, быстро, красиво, ваше обслуживание на высоте! Саша и Владимир твоя экскурсия по грибы и лошадях превосходная ты реально крутой чувак который находится общий язык со всеми!

    Баня все чисто аккуратно ребята смотрят, убирают, обслуживают за высоте! Всему персоналу кто работает и убирает эту огромную территорию все супер и чисто! Хутір тихий це просто казка для відпочиваючих обов’язково приїдемо взимку!

  • Євгеній Круцяк

    Все добре.І бажання приїхати сюди ще раз і надовше

  • Andriy Kucher

    Дуже затишно і гарно

  • Radik Vrabiy

    Прекрасное место!!