Відгуки

На цій сторінці ви можете залишити свій відгук та ознайомитися із враженнями, які отримали наші гості під час відпочинку на Хуторі

  • Сергей Нимижан (Киев)

    Хотел бы выразить благодарность всем работникам Хутора Тихий, мне посчастливилось побывать здесь впервые! Очень тихое и приятное место, с чудесным видом и морем позитивных эмоций. Удивило то, что Хутор работает даже без посетителей (рецепция, ресторан, развлечения). Очень приятный персонал в ресторане и на рецепшене (девчонки просто молодцы). Хутор поможет остаться с самим собой, расслабиться от трудовых будней, насладиться красотой Карпатских гор, получить массу удовольствия. Здесь можно отдыхать как пассивно так и активно. Есть мини зоопарк с классными барсуками. Можно вообще не вылазить с коттеджа, в нем есть все необходимое, летняя терраса, спутниковое ТВ, если не можете жить без цивилизации то и WiFI есть. Каждый коттедж двухэтажный, с отдельной ванной комнатой, мини кухней,холодильником. Радует что связи почти нету, только один оператор здесь ловит. И ресторан доставляет еду очень быстро и качественно, можно даже заказывать с доставкой в номер. Еда ну очень вкусная.Так что можно выбрать тихий и спокойный режим отдыха. Но если тихий и спокойный отдых вам не очень подходит, то на Хуторе есть много других развлечений, как экстрим так и релаксирующих. Каждый найдет все, что нужно. Реально за 5 дней мы отлично отдохнули и готовы преступить к шумной и буйной суете. Хутору ставлю 5 с плюсом, и надеюсь что он будет процветать и радовать приезжих хорошими эмоциями и позитивным настроением. Удачи вам!

  • Валерія Шевченко (Київ - Стокгольм (Швеція))

    Хутір Тихий - ідеальне рішення для "втекти від усього світу до самого себе". Туди хочеться повертатись завжди, адже саме там відчуваєш максимальну турботу і комфорт. Територія охайна і чиста, види навколо закохують тебе в це місце з першого погляду, а найчистіше повітря відключає від усіх проблем і стресу. В дерев'яному будиночку найголовнішим для мене був тихий і безтурботний сон, оскільки територія велика - гості не заважають бажаному тихому відпочинку і будинки розташовані в правильній "дистанції" один від одного. В Карпатах відпочивала не перший раз , але вперше була дійсно задоволена обслуговуванням і кухнею. Бездоганні сніданки, обіди , вечері і перекуси, а також максимально професійний персонал без звичної західної "гоноровості" і хамства. Відчували себе бажаними гостями завжди. Оскільки відпочинок планувався пасивним, ми насолоджувалися походами в гори на конях, після яких, до речі, сон був просто найспокійнішим. Також ввечері насолоджувалися сауною, де могли попити карпатський чайок і були здивовані таким бездоганним сервісом- баня була приготовлена для нас на найвищому рівні ( рушники, "сіно", косметичні засоби, чай, віники, шапочки і капці). Також каталися на лижах, а на Старий Новий Рік попали на душевний концерт і щедрування. Задоволені і плануємо новий візит в Хутір Тихий вже весною. Дякуємо за незабутні враження, комфорт , безпеку і бездоганний сервіс!

  • Людмила Мехеда (Черкаси)

    Відпочинок в Еко-готелі «Хутір Тихий» залишив для нас самі найкращі враження з усіх відпочинків Карпат. Маса позитиву! Класно і варте тих грошей. Привітний персонал. Чисті просторі кімнати в котеджах. Кухня-СУПЕР. Все дуже-дуже смачно і саме головне, що не дорого. Офіціанти завжди привітні, усміхнені, не дивлячись на те, що постійно ми все замовляли в номер, так як в нас маленькі дітки і трішки не завжди зручно було ходити з ними до ресторану. Для сімей з дітками також все продумано - є і дитяча кімната, і басейн, дитячий майданчик. А самі альтанки чого вартують…Дуже сподобалась баня, масаж. Природа комплексу неймовірно гарна, адже навколо гори вкриті рясними лісами, повітря чисте і свіже.Також сподобався свій міні-зоопарк і купи СІНА. Краса неймовірна. Короче кажучи, рекомендую всім!

  • Олексій (Київ)

    Дуже-дуже класне місце для відпочинку. Був і влітку і взимку там. Рай для фотографів, для відпочинку сім'єю або просто удвох з коханою людиною! :)

  • Сім'я Стефанюків (Чернівці)

    Побувавши на Хуторі один раз, можна побачити багато чого. Але за декілька днів неможливо розгледіти красу гірської вершини, на якій колись була лише хатинка, до якої неможливо було добратися. Так саме з маленької хатинки розпочалася історія Хутора. Приїхавши вперше на базу відпочинку було цікаво і тому хотілося поїхати ще. З кожним роком, коли ми приїжджали, Хутір оновлювався. Територія збільшувалась, можливості провести вільний час оновлювалися, дітям було цікаво гратися на майданчиках, Хутір процвітав! А тепер Хутір перетворився на окрасу села Сергії. Можна багато чого розказувати. Але найкраще самим переконатися в цьому. Тому ми радимо Вам завітати на Еко-курорт "Хутір Тихий"!!!

  • Дарина Балюта (Запоріжжя)

    Моєю мрією завжди була подорож до Західної України. І моя матуся здійснила її - я провела свої канікули в еко-курорті "Хутір Тихий". Я побувала у казці! Проїхала через усю Україну - від півдня до заходу. Кожна область України зустрічала неймовірною красою природи. Але краєвиди Західної України перевершили всі мої сподівання. Сама природа спонукає до відпочинку, розслаблення і насолоди! На превеликий жаль, через брак часу (лише 5 днів) мені не вдалося відвідати всі екскурсії, насолодитися красою природи і тишею навкруги. Але дні, проведені тут, залишилися у моїх спогадах на все життя! Дуже сподіваюся, що незабаром повернуся на "Хутір Тихий". Мою шалену любов до цього куточка Західної України дивиться на світлинах. P.S. Доречі, природа на час могу відпочинку підготувала подарунок - сніг (був кінець жовтня). Дуже теплого одягу зі мною не було. Але адміністрація проявила турботу - видала теплу куртку:) Адміністрації та персоналу еко-курорту величезний привіт із Запоріжжя!!! З наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим!!!